Nederlandse Ambassade in Accra, Ghana

Nieuws

1 t/m 10 van 104

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

1 NFP Tailor-Made Training programme 2017

The Netherlands Fellowship Programmes (NFP) promote capacity building by providing training and education for professionals. The NFP was initiated and is fully funded by the Dutch Ministry of Foreign Affairs under the budget for development cooperation. EP-Nuffic is responsible for the management of the NFP.

2 Mededeling

Verschillende Nederlandse en buitenlandse media hebben artikelen gepubliceerd over het oprollen van een criminele bende die een fake VS en ook Nederlandse ambassade in Accra runde. De Nederlandse ambassade in Accra staat in nauw contact met de Ghanese autoriteiten en andere betrokken internationale partners over het onderzoek naar deze illegale praktijken.

3 Bericht voor Nederlanders in Ghana

Het zal u niet ontgaan zijn dat op woensdag 7 december a.s. verkiezingen zullen plaatsvinden in Ghana.

4 Aan alle Nederlanders woonachtig in Ghana

Vol verwachting klopt ons hart...Ook dit jaar brengt Sinterklaas met zijn pieten een bezoekje aan Accra. Vier dit gezellige kinderfeest met ons mee op zaterdag 3 december! Aanmelden kan via de Nederlandse School Ghana: ntcghana@hotmail.com.

5 Reactie minister-president Rutte op eerste uitkomsten JIT-onderzoek

Vanmorgen zijn de nabestaanden geïnformeerd door het Joint Investigation Team (JIT) over de eerste resultaten van het strafrechtelijk onderzoek naar het neerhalen van vlucht MH17. Het gaat om onderzoekresultaten over het wapen waarmee vlucht MH17 is neergehaald, de afvuurlocatie en de aan- en afvoerroute van de BUK-installatie.

6 Verkiezing Tweede Kamer op 15 maart 2017

Op 15 maart 2017 vindt de verkiezing plaats van de leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal. U als kiesgerechtigde Nederlander in het buitenland kunt uw stem uitbrengen voor deze verkiezingen.

7 Call for tender – ERIN Specific Action

The Dutch Repatriation and Departure Service of the Ministry of Security and Justice, on behalf of all ERIN partner countries, has launched a tender for a public contract for counseling and referral services to citizens who return to their countries of origin.

8 Koenders namens EU naar Mali, Ghana en Ivoorkust voor afspraken over migratie

Minister Koenders brengt van 14 tot 17 april een bezoek aan Mali, Ghana en Ivoorkust om namens de Europese Unie in gesprek te gaan over invulling van de afspraken die tijdens de EU-Afrika migratietop in Valletta gemaakt zijn. Eind 2015 hebben de EU en landen van de Afrikaanse Unie afgesproken hoe ze samen illegale migratie en tragedies op de Middellandse Zee kunnen voorkomen.

9 Kabinetsreactie raadgevend referendum associatieverdrag Oekraïne

De voorlopige uitslag van het raadgevende referendum over het associatieverdrag met Oekraïne laat zien dat de voor een raadgevende uitspraak vereiste opkomstdrempel van 30% is gehaald, waarbij een meerderheid van de opgekomen kiezers ‘Tegen’ heeft gestemd.

10 Aanslagen Brussel: Nederland staat zij aan zij met België

Nadat dinsdagochtend diverse aanslagen in Brussel plaatsvonden, hebben premier Rutte en minister Koenders van Buitenlandse Zaken contact opgenomen met hun Belgische collega’s. Beide bewindslieden hebben hun condoleances overgebracht en Nederlandse steun in woord en daad in woord en daad aangeboden.