Nederlandse Ambassade in Accra, Ghana

Nieuws

1 t/m 10 van 108

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

1 Application is open for our NEW AGRIBUSINESS COURSE

For: professionals providing agribusiness support services to small-scale farmers, processors and other affiliated enterprises Date and location: 13 -24 November 2017 in Ibadan, Nigeria

2 Koningsdag 2017

Aan alle Nederlanders woonachtig in Ghana

3 Vragen over late stembiljetten

De eenheid verantwoordelijk voor stembiljetten in het buitenland, unit Verkiezingen van de gemeente Den Haag, heeft de afgelopen dagen meerdere vragen van kiezers buiten Nederland gekregen over hun stembiljet. Hieruit leiden we af dat er vragen leven over de procedure. De unit Verkiezingen licht een en ander hieronder toe.

4 Tweede Kamer verkiezingen: Stem op tijd!

Als u zich heeft geregistreerd en u heeft stembescheiden van de Gemeente Den Haag ontvangen, kunt u stemmen voor de Tweede Kamer verkiezingen op woensdag 15 maart 2017.

5 NFP Tailor-Made Training programme 2017

The Netherlands Fellowship Programmes (NFP) promote capacity building by providing training and education for professionals. The NFP was initiated and is fully funded by the Dutch Ministry of Foreign Affairs under the budget for development cooperation. EP-Nuffic is responsible for the management of the NFP.

6 Mededeling

Verschillende Nederlandse en buitenlandse media hebben artikelen gepubliceerd over het oprollen van een criminele bende die een fake VS en ook Nederlandse ambassade in Accra runde. De Nederlandse ambassade in Accra staat in nauw contact met de Ghanese autoriteiten en andere betrokken internationale partners over het onderzoek naar deze illegale praktijken.

7 Bericht voor Nederlanders in Ghana

Het zal u niet ontgaan zijn dat op woensdag 7 december a.s. verkiezingen zullen plaatsvinden in Ghana.

8 Aan alle Nederlanders woonachtig in Ghana

Vol verwachting klopt ons hart...Ook dit jaar brengt Sinterklaas met zijn pieten een bezoekje aan Accra. Vier dit gezellige kinderfeest met ons mee op zaterdag 3 december! Aanmelden kan via de Nederlandse School Ghana: ntcghana@hotmail.com.

9 Reactie minister-president Rutte op eerste uitkomsten JIT-onderzoek

Vanmorgen zijn de nabestaanden geïnformeerd door het Joint Investigation Team (JIT) over de eerste resultaten van het strafrechtelijk onderzoek naar het neerhalen van vlucht MH17. Het gaat om onderzoekresultaten over het wapen waarmee vlucht MH17 is neergehaald, de afvuurlocatie en de aan- en afvoerroute van de BUK-installatie.

10 Verkiezing Tweede Kamer op 15 maart 2017

Op 15 maart 2017 vindt de verkiezing plaats van de leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal. U als kiesgerechtigde Nederlander in het buitenland kunt uw stem uitbrengen voor deze verkiezingen.